Tenes hambre? ¿ comerías algo rápido? En cualquier lugar de Bangkok, este problema tiene fácil solución. Basta con bajar a la calle. La comida de los puestos callejeros ocupan una gran parte de su dieta diaria, Pero en los puestos callejeros no hay codiciones adecuadas de almacenamiento, refrigeración y de medios para cocinar los alimentos e impedir que se contaminen .Una de las mejores formas de probar la cocina thai de verdad, y con algo más de seguridad que los puestos callejeros son los food-courts. Aquí se están popularizando igualmente, la clásica zona de restauración del centro comercial rodeada de locales de múltiples cadenas de fast food. En los centros comerciales asiáticos es lo mismo, pero ellos tienen su propio fastfood. El food court del sexto piso del MBK es de los más variados y a la vez baratos. Hay varios más en el mismo centro, en el quinto piso, The Fifth.
Habiendo más de 100 puestos de comida es difícil sugerir lo mejor. Y la verdad es que hay más especialidades chinas que thai. no pierdas nunca los phad thai, que están bastante bien, el pato cantonés , el mango sticky rice (arroz con mango y leche de coco) ¿El precio?, entre 5 y 10 shekel por persona, depende de lo que pidas.
Habiendo más de 100 puestos de comida es difícil sugerir lo mejor. Y la verdad es que hay más especialidades chinas que thai. no pierdas nunca los phad thai, que están bastante bien, el pato cantonés , el mango sticky rice (arroz con mango y leche de coco) ¿El precio?, entre 5 y 10 shekel por persona, depende de lo que pidas.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
המטבח התאילנדי במיטבו נמצא ברחוב, ואכילה בדוכנים היא הזדמנות מצוינת להכיר את הטעמים, הריחות, האנשים והמנהגים המקומיים. זוהי גם חוויה טעימה במיוחד, כי לרוב המאכלים הנמכרים בפרוטות, עולים במגוון ובאיכות על אלה, המוצעים במסעדות יוקרה. לא חייבים לשוטט ברחוב התאילנדי, כדי למצוא אוכל רחוב; הוא מגיע אליך לכל מקום - לשווקים, לחוף הים, לגדות הנהרות ועל תעלות המים, לצידי האוטוסטרדות, לתחנות הרכבת, בסמוך לאכסניות התרמילאים וגם לפתחם של מלונות הפאר. סקרנות בריאה והרבה תיאבון הם כל מה שצריך, כדי להפוך
שיטוט נינוח בבנגקוק או רביצה בחופי האיים למסע תגליות קולינרי
ברחובות תאילנד תמצאו כמעט כל דבר מאכל, החל בביצי שלו מטוגנות, דרך בשרים על הגריל, ועד מיץ קלמנטינות טרי או אספרסו איטלקי. יחד עם זאת, יש מאכלים מסוימים, שכדאי לטעום דווקא מרוכלי הרחוב, שכן מקורם במטבח המקומי והם נוטים להיות עדיפים באיכותם על אלה המוצעים במסעדות. המאכל הנפוץ ביותר הוא כמובן האטריות, שמוקפצות במגוון וריאציות וצפות על מרקים מסוגים שונים. מנת האטריות המזוהה ביותר עם המטבח התאילנדי היא הפתאי - אטריות אורז, המוקפצות עם ׂ שרימפס מיובש, נבטים, טופו ועוד מרכיבים לבחירת המזמין, כגון עוף, שרימפס טרי או ביצה. גם את הסלטים התאילנדיים החמוצים-חריפים, הנקראים יאם, עדיף בדרך כלל להזמין בדוכני הרחוב המתמחים בהכנתם. ביקור בתאילנד, שאינו כולל טעימה של גולת הכותרת - סלט פפאיה ירוקה - כמעט גובל בפשע. הדוכנים הם גם המקום המומלץ להתנסות בממתקים תאילנדיים כדוגמת ה"קאנום" - מאפים מתוקים, המבוססים על אורז דביק וחלב קוקוס ונארזים לעיתים בעלי בננה. לא צריך להיבהל, אם הממתקים כוללים מרכיבים מעט לא שגרתיים, כדוגמת שעועית שחורה, בצל מטוגן או גרגרי תירס
No hay comentarios.:
Publicar un comentario